Vädret Kode

DSBK Nyheter - Hastighetsrekord
DSBK har ett nytt hastighetsrekord, X2!

Så här på sensommaren hade vi nöjet att se en uppgraderad/ny version av V-Power skrovet. Det var en lättare version som satte ett nytt hastighetsrekord på 92 km/h i ett av de första åken den gjorde på dammen. Vi har ännu inga bilder på det här nya skrovet och den har ännu inte fått ett namn men var säkra, det kommer mer information om kolfiberskroven senare.

Som om inte det vore nog så tog det bara några dagar så sattes ytterligare ett nytt rekord, men den hår gången var det den gamla V-power. GPS:en visade 99,2 km/h och vi undrade alla vad som hade hänt...
2014-11-09
DSBK Nyheter
DSBK har ett nytt hastighetsrekord!
Det var V-power carbon edition som tidigare i veckan lyckades registrera 82.3 km/h med en 42 mm proppeller från Octura.
Det finns även nya bilder på V-power carbon och på Hydro projektet, så gå in och kika!


2013-07-28
DSBK Nyheter
Det har varit en lång och kall vinter men nu kan man äntligen börja känna att våren är på gång. Men bara för att vi inte har kunnat vara på sjön så betyder det inte att vi glömt allt som har med båtarna att göra. Vi har arbetat med nya och gamla projekt under vintern och det är dags att presentera det senaste projekter som är ett 31-tums hydro skrov i glasfiber från HOR racing som du hittar under projekt-fliken. Vi hittade även ett klipp (nedan) från förra sommaren som vi tänkte att ni kan behöva i kylan, i väntan på värmen.


2013-03-24
DSBK Nyheter
Det är dags för oss på DSBK att visa upp vårat senaste tillskott, V-Power Carbon edition, som är en uppgradering av den tidigare V-power båten. Den största skillnaden är skovet som är gjort helt i kolfiber, men även insidan är uppgraderad med kraftfullare komponenter. Med en topphastighet på 79,7 km/h så är den även rekordhållare på dsbk.


2012-11-13
DSBK Nyheter
DSBK presenterar idag första nya båten för i år som är en uppgraderad Dragon Hobby Snap 720 EP. Båten är byggd för att ha kul och göra galna svängar samtidigt som den håller en hög hastighet. Ta en titt på videon nedan så förstår du vad vi menar!


2012-08-03
DSBK Nyheter
DSBK har ett nytt hastighetsrekord som sattes i helgen av Centuryn på 73,7 km/h som därmed har rekordet. Det här är nog den snabbaste Centuryn du har sett.


2012-07-03

Dammens småbåtsklubb © 2014